lördag 16 januari 2010

Nu börjar jag blogga

... Om Stockholm och varför Stockholm är en underbar stad. Om vatten, om det gröna, om byggnader, om idrottslag. Men framförallt om de fantastiska människor jag träffar och uppskattar på olika sätt. Och ibland kanske om en och annan jag inte tycker gör det bästa för oss Stockholmare.

Stockholm är min stad, har alltid varit det och därför är det så fantastiskt spännande och ärofullt att få jobba med att göra staden ännu bättre. Därför är det också så sorgligt att se vilket slöseri med mänskliga resurser det är att inte alla barn går i bra skolor, att inte vuxna har rätt till Komvux eller de äldre som behöver som inte får den omsorg de har rätt till. Kort sagt slöseri med människor och ekonomiska resurser.

Ungdomsarbetslösheten i Stockholm har ökat jättemycket och speciellt långtidsarbetslösheten bland unga. Att en ung människa inte får arbeta eller utbilda sig är förskräckligt. Och det är lätt att en ung människa tappar tron på framtiden. Så vi måste bekämpa ungdomsarbetslösheten.

3 kommentarer:

Peter Andersson sa...

Carin
Välkommen i bloggosfären..ska hålla koll och vid behov citera din blogg :-)

/peter

Åsa Eriksson sa...

Kul att kunna hitta även dina tankar i bloggosfären. Det har jag saknat.
Varmt lycka till hela valåret!!!
//Åsa i Norberg

Anonym sa...

Hej

Välkommen, men glöm inte en sak. Bloggen är ett dialogverktyg. Det räcker inte med att lägga ut egna reflektioner, Du måste ta Dig tid att kommentera kommentarer. Har Du tid med det så kommer Du att bidra till ett trovärdigt och utvecklande samtal.

Lycka till!

TNB

Skicka en kommentar