tisdag 2 februari 2010

Fotboll bara på sommaren?

Aftonbladet skriver idag om indragna träningstider i Stockholm pga fotbollsplaner som inte längre får värmas upp! Värst drabbade är damfotbollsklubbarna..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och som om inte det vore nog...
Vad som inte stod i Sportbladet är att staden toppar sitt beslut om att inte värma upp Stadshagen med ytterligare ett beslut - att heller inte snöröja övriga konstgräsplaner. Verkligen helt galet. / O.N

Carin sa...

Ja, och det är klart att staden måste minska energiförbrukningen rejält. Men det kan göras genom att vi investerar i energieffektiva anläggningar och olika typer av alternativa energikällor som till exempel solpaneler på anläggningarna.

Stockholm behöver idrottslag som har en möjlighet att göra sitt bästa också i de högsta serierna.

Anonym sa...

Stockholm behöver också bättre och fler planer för alla ungdomar och barn som spelar fotboll.
Innerstaden har få planer och få konstgräsplaner i förhållande till antalet invånare. Reymersholms IK har nästa 1000 aktiva och på den enda bra planen i närområdet, Zinken, är trycket hårt från många olika sporter.
Konstgräs på tanto vore ett enormt lyft för fotbollen på västra Södermalm. Äldre Reymerslag har slutat eller mangrannt gått över till förortsklubbar för att få bättre träningsmöjligheter. Och då är det bilskjutsning till alla träningar som gäller. Inte så klimatsmart.
MVH
Mats Fager tigerrand91@hotmail.com

Anonym sa...

"Som att elda för kråkorna" säger idrottsborgarrådet och syftar på Stockholms ungdomsfotboll. Det är för sorgligt.

Skicka en kommentar