tisdag 16 mars 2010

Artikel på DN Debatt

I dag skriver Carin på DN Debatt om att barn ska ha rätt att välja skola, men skolor inte ska kunna välja bort barn.

2 kommentarer:

B-O Gavne, Vasteras sa...

TROVÄRDIGHET, OCKSÅ!! Och kan man lita på denna sossen Carin Jämtin, som struntar i överenskommelser, som sätter stövelklack på lagd lag. Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagtecknat, att våra lokala politiska samhällen ...alltså våra kommuner Sverige runt, benämns just KOMMUN. I förhållandet att ju våra kommuner innefattar, både stadsboende människor och landsbygdsboende. Och med att man ju inte kan benämna landsbygd för stad. –Och med att benämna kommunen för stad, utesluter man ju de invånarna som bor på landsbygden.

Som Carin Jämtin benämner Stockholms STAD. Att vi med denna så kallade kommunreformen 1969 vill ytterligare hävda demokratin att alla människor är lika värda.
Och visst finns också städerna, med deras gator, höga hus och dålig luft, där kommunen är samhällsgemenskapen av invånarna i kommunområdet.

B-O Gavne, Vasteras sa...

-0 KOMMENTARER!! Nej nej, jag har lagt in en kommentar här, om konsten att också tro på det som Carin Jämtin säger. ..men alltså, alla kommentarer blir inte publicerade.

Skicka en kommentar