torsdag 25 mars 2010

Dags för debatt

I december utmanade jag Sten Nordin från moderaterna på debatt. Äntligen har nu Sten gett besked om åtminstone två av de fyra debatter som vi har kommit överrens om. Jag ser fram emot att mötas den 22:a och 29:e april för att diskutera nedskärningar, klyftor, jobb, ekonomi och mycket annat. Vi behöver mer debatt om framtidens Stockholm och det här är en bra början. Jag tycker det ska bli väldigt kul!

4 kommentarer:

Alexandra Einerstam sa...

Kors i taket! Jag ser fram emot de två debatterna. Jag hade hoppats på fyra, men två är bättre än noll.

Carin sa...

Ja, det är det - och vem vet det blir kanske fler om dem kommer till skott på andra sidan!

Anders sa...

Carin, du är ofarlig för Alliansen. Med din skattehöjarpolitik så kommer Stockholmarna att återvälja Alliansen i Stadshuset. Alliansen har gjort mer för Stockholmarna än vad ni vad ni röda lyckats göra. Ni sossar passar bäst i opposition där ni gör minst skada.

Anders P Hansson sa...

jahar kommenterat artikeln men ni cenusurar vilket jag tycker är svagt bara för att jag inte är sosse... dåligt!

Skicka en kommentar