tisdag 13 april 2010

Tisdag 13 april

Kl. 08.30 Extra styrelsemöte SKL

Kl. 10.00 Pressträff på Partistyrelsen - presentation av Vallokomotiven

Kl. 10.30 Träffa de centrala facken i Stockholm tillsammans med Yvonne Ruwaida (mp) och Ann-Margarethe Livh (v)

Kl. 14.00 Träff med Ordföranden för Hammarby och Djurgårdens Damfotoll

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska du skapa billiga lägenheter, så gör det ordentligt. Skapa små 10 eller 11 kvm små lägenheter, som är smart designade för kompakt boende. Man kan få in både kokvrå, toa och dush och sov/vardagsrum om man tänker smart, med skjutdörrar, sovalkov, etc. Det finns redan ritningar på det. Elev på konstfack tog fram en sådan lägenhet för länge sedan.

Bygg höga hus så att det blir många små 10 -11 kvm lägenheter på liten yta och se till att ha dessa fastigheter kan sponsras av företag som vill profilera sig för att stötta billigt boende för att va med och hjälpa nya studenter att utbilda sig.

Anonym sa...

Har varit Socialdemokrat i hela mitt liv men nu är det dags att gå vidare. Personer som du äcklar mig och det finns inte en chans att jag kan stödja ett antidemokratiskt parti. Hur mycket du än tycker att det du gör är rätt så är det verkligen fel fel fel fel fel! Det är inte rätt att stänga ute ett parti från riksdagen som är folkvalt, det finns andra sätt att stoppa dom.
Ditt sätt är så fel det går att göra,trodde det var demokrati i Sverige, din politik passar ihop med Hitler och Stalins, rensa ut bland dom oliktänkande...

Nä vidrigt av dig och jag skäms idag att jag varit Socialdemokrat...

Skicka en kommentar