onsdag 26 maj 2010

Trafiken i Stockholm

kräver utbyggd kollektivtrafik på spår och väg men också en förbifart som avlastar Essingeleden och innerstan. Vi socialdemokrater har därför valt att prioritera just båda delarna i vår trafikpolitik. Tvärspårväg Syd, Tunnelbana till nya Karolinska men också Förbifarten behövs för att vi inte ska drabbas av en trafikinfarkt i Stockholm.

1 kommentar:

Nick Houghton sa...

Dear Carin!
Apropå trafiken i Stockholm
Nick här från förädrarådet på Sjöstadsskolan. Vi föräldrar har nu kämpat i över 3 år för en förbättring av trafiksäkerheten för barn i området. Det är fullständigt livsfarligt för småbarn att korsa vägar och spår på vägen till skolan. Vi har frågat alla föräldrar genom en enkät och har stort stöd för åtgärder även om dessa skulle innebära mindre framkomlighet för bilister. Politiker från Allians-partierna struntar i trafiksäkerhet för barn och prioriterar bilister dvs vuxna. De har lovat en utredning men gör ingenting!!!! Min fråga till dig är:
Hur engagerade är Socialdemokraterna i STHM för att göra nåt som kunde förbättra trafiksäkerhet för barn i Stockholm och synnerligen i Sjöstaden?
Hör gärna av dig till:
Nick Houghton
Trafikgruppen
Föräldrarådet
Sjöstadsskolan
nick@houghton.nu
tfn 0707-919496

Skicka en kommentar