fredag 3 september 2010

Expressens valstuga

Har just varit vid Expressens valstuga. Som avbrott i valrörelsen samlade jag in pengar till Röda Korsets arbete i Pakistan. Hoppas att många gett sitt stöd till detta arbete och för den som inte gjort det ännu kommer det att finnas bössor lite överallt på gator och torg framöver. 14-20 miljoner människor är drabbade av översvämningen. Helt ofattbar storhet på denna katastrof.

1 kommentar:

kalappsia sa...

En undersköterska HUNGERSTREJKAR nu utanför LO-Borgen på Norra Bantorget! Han sätter sitt liv på spel nu!
Mobbad och kränkt av sin arbetsgivare Botkyrka kommun, för att han anmälde vanvård på sin arbetsplats!!! Facket klarar inte att hjälpa honom!?
Gör något snarast Carin Jämtin! Han har lidit och mobbats i 4 ÅR!!!!

Får han inte upprättelse nu är jag redo att vända mig till Alliansen med detta. En jätteskandal att behandla en undersköterska på detta sätt. Det är hans skyldighet att anmäla vanvård, som i detta fall är fysisk tortyr!!!!!
Som tack blir han själv utsatt för psykisk tortyr av sin arbetsgivare och får ingen hjälp värd namnet, av Facket kommunal!
Arbetsgivaren vill tysta honom, har fryst inne hans lön, vill omplasera honom, försöker avskeda honom nu, vänder personalen mor honom, osv....
Jag tänker inte låta detta passera obemärkt längre! Det lovar jag!

Hälsningar
Karin Aurell
Badvakt från Aspuddsbadet och din vän på Facebook.
Mobil 070-7618903
karin.aurell@gmail.com

Skicka en kommentar